Wie zijn wij?

Care Concepts is specialist in verzorgingsproducten en private label water.

Onze producten zijn allemaal voorzien van verpakkingen die zich lenen voor het uitdragen van een logo of reclameboodschap. We mogen ons in Nederland marktleider noemen. Wij leveren onze producten aan bedrijven die handelen in promotionele producten. Onze kracht is het direct uit voorraad leveren van kleine aantallen.

Care Concepts telt 10 medewerkers.

Care Concepts is onderdeel van Promocorp. Promocorp bestaat uit 5 bedrijven, elk gespecialiseerd in hun eigen promotionele producten.  

Nieuwsgierig naar de productie processen? Kijk dan bij “how it’s made”.

Verzorgingsproducten

Wij leveren een breed scala aan verzorgingsproducten. Met de meest verkochte artikelen als zonnebrandcrème, lippenbalsem en handreinigingsgel maar ook tandenborstels, pleisters en oordopjes. Alle door ons geleverde cosmetica-artikelen zijn genotificeerd bij het CPNP in Brussel en geproduceerd volgens de Europese Cosmetica Verordening 1223/2009.

 

    

     

  

Drinks

Met 2 eigen etiketteerlijnen en altijd een zeer royale voorraad kunnen wij onze waterflesjes binnen 5 dagen leveren. Om de zuivere kwaliteit van ons bronwater te waarborgen wordt het water bij de bron continu getest. Naast de flesjes water kunnen wij ook andere drinks leveren zoals sapjes en diverse smaken smoothies.

 

    

 

 

       

Tissues

Onze tissueboxen worden geleverd met 2-laags tissues, waarbij de box zelf vervaardigd is uit FSC gecertificeerd papier voorzien van een subtiel glanzende coating. Er kan gekozen worden uit veel verschillende standaard vormen. Daarnaast is het mogelijk de box naar wens custom made vorm te gegeven. Met een all-over bedrukkingsoppervlak biedt een tissue box veel ruimte voor de personalisatie.

 

  

 

       

Baby

Voor baby’s en peuters kunnen wij diverse textiel producten uit voorraad leveren. Het is mogelijk om deze al vanaf 1 stuk te voorzien van een naam- of logoborduring. Al ons babytextiel is van zware kwaliteit en Oeko-Tex Standaard 100 gecertificeerd. De productie vindt plaats in een ISO 17050-I gecertificeerde fabriek.

Onze speentjes voldoen aan de EN-1400 norm, zijn vrij van BPA en worden in Duitsland geproduceerd.

 

    

     

Brancheverenigingen

Care Concepts is aangesloten bij brancheverenigingen in Nederland (PPP), België (BAPP) en Duitsland (GWW).